Skip to content

Schoenen

Trendy en modieuze schoenen voor de zorg, schoenen voor de horeca, werkschoenen voor dames, veiligheidsschoenen zonder metaal…: we hebben het allemaal en is ook te zien in onze showroom! Binnen elke veiligheidsklasse bieden we schoenen aan in verschillende breedte maten ook voor haar en hem. Van S1 tot en met S5, maat 35 t/m 52, en van werklaars tot representatieve schoen met stalen- en of composiet neus en zool. Behoefte aan een sneaker die aan de normen voldoet? Die hebben we ook. Onze schoenen zijn comfortabel en veilig met eigentijdse en modieuze ontwerpen.

MOEILIJKE VOETEN

Schoenen die niet goed passen kunnen voor klachten zorgen. Zeker als u de hele dag op uw voeten moet staan. Het is erg belangrijk om een schoen te kiezen die bij uw voet past. Heeft u moeite om de juiste schoenen te vinden? Kom dan langs in onze showroom, of maak een afspraak voor de pasbos op uw locatie. We meten uw voeten op en kijken welke schoenen u nodig heeft op de werkvloer. Zo voorkomt u bijvoorbeeld rugklachten of andere blessures.

WERK- EN VEILIGHEIDSSCHOENEN VOOR DAMES

Vrouwenvoeten vragen vaak om andere schoenen dan mannenvoeten. Ze zijn vaak wat smaller en kleiner. Ook hebben vrouwen vaak een smallere hiel. Vrouwen die op mannenschoenen lopen op hun werk merken vaak dat de schoenen net niet lekker zitten. Ze proberen dat op te lossen met extra dikke sokken of snoeren de veters strak aan. Lapmiddelen die het probleem niet echt verhelpen. Wat wel helpt: speciale vrouwenwerkschoenen. Wij hebben er genoeg in de collectie.

WIJ BIEDEN EEN RUIM ASSORTIMENT BEDRIJFSKLEDING & PBM’S

Beste kwaliteit van elk product en snel leverbaar!

Download AVN brochure
Back To Top