skip to Main Content

Bedrijfskleding

Natuurlijk moet bedrijfskleding veilig zijn. Maar net zo belangrijk is dat het lekker zit. Dat werkt een stuk prettiger. Werkkleding draagt u minstens de helft van de week. Het is belangrijk dat de kleding die u draagt past bij uw lichaam. Daarom komen we langs met onze pasbus. Als het nodig is, gaat onze coupeuse met uw kleding aan de slag om deze perfect passend te maken. We zorgen dat onze kleding herkenbaar, representatief en stijlvol is. Want onze bedrijfskleding is niet alleen veilig en comfortabel maar ook stijlvol. Zo ziet u er ook op uw werkplek goed uit.

KLEDING MANAGEMENT SYSTEEM

We hebben iets slims bedacht. Bij veel grote bedrijven krijgen werknemers hun eigen kledingbudget. Met ons eigen Kleding Management Systeem (KMS) beheert u het budget en heeft u altijd de maten en verschijningsvormen paraat. Zo kunt u makkelijk zelfstandig kleding bijbestellen en tegelijkertijd het budget beheren. Zo voorkomt u budgetoverschrijdingen. Een uitbundige kerst gehad waardoor alles net even strakker zit? Geen probleem: U voert gewoon de nieuwe maten in. Sowieso is werkkleding leveren in grote maten geen enkel probleem.

BEDRIJFSKLEDING BEDRUKKEN EN BORDUREN

Waarom zien bedrijven graag hun logo terug op bedrijfskleding? Het is handig, schept een bepaald gevoel van eenheid én de werknemers zijn extern duidelijk herkenbaar. AVN bedrukt en borduurt zeer voordelig. Met onze eigen borduurstudio kunnen we elk logo op elk kledingstuk aanbrengen. Onze heatsealpers voorzien uw bedrijfskleding van de beeldmerken van uw bedrijf. Daarnaast hebben wij aparte apparatuur/middelen om uw beeldmerk aan te brengen voor uw bouwhelmen, caps en zelfs veiligheidsschoenen!
Wij beloven dat onze logo’s blijven zitten, ook als het materiaal intensief en/of industrieel wordt gereinigd.

WIJ BIEDEN EEN RUIM ASSORTIMENT BEDRIJFSKLEDING & PBM’S

Beste kwaliteit van elk product en snel leverbaar!

Download AVN brochure
icon1

KLANTTEVREDENHEID

Onze klanttevredenheid is
beoordeeld met een 9.1

icon3

OPLOSSINGEN

Problemen kennen wij niet;
wij denken in oplossingen

icon4

VOORDELIG

Heeft u een groot project?
Wij bieden bijzonder scherpe tarieven

logo_footers

AVN IN HET KORT...

We zijn een groothandel in werkkleding en persoonlijke beschermingssmiddelen. We leveren maatwerk voor industrie, bouw, installatie, productie, horeca en zorg. Ook vergroten we uw veiligheid met onze blusartikelen, verbandartikelen en gevarensymbolen- en veiligheidsstickers. We zijn daarnaast gespecialiseerd in valbeveiliging voor werkzaamheden waar dit gevraagd wordt zoals bijvoorbeeld het werken in een hoogwerker.

BEDRIJFGEGEVENS

Diamantlaan 65
2132 WV Hoofddorp
T: 023 - 55 410 70
M: info@avn-ned.com
W: www.avn-ned.com

Copyright by AVN Nederland | Webdesign by 20Forma - All rights reserved

Back To Top