skip to Main Content

Branches

Een van de leukste dingen van ons werk? We bezoeken de mooiste plekken. De bloemenveiling in Aalsmeer bijvoorbeeld, of Schiphol. Met onze pasbus komen we overal. Onze klanten zitten in de industrie, horeca, zorg, bouw, installatie en productie.

GEVARENSYMBOLEN

Niet alleen onze bedrijfs- en veiligheidskleding is te zien op de werkvloer. We hebben ook duizenden gevarensymbolen in bedrijfspanden geplakt. Niet zomaar natuurlijk, maar op aanvraag. We leveren veiligheidssignalisatie voor alle mogelijke toepassingen. Gevaarsymbolen in algemene zin maar ook symbolen voor gevaarlijke stoffen en veiligheidssymbolen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor brandbestrijdingspictogrammen, eerstehulppictogrammen, gevarenlabels en andere waarschuwingen. Ook biedt AVN lichtgevende signalering. We hebben zelfs affiches en wandkaarten in ons assortiment zodat je u een overzicht hebt van de belangrijkste symbolen binnen uw sector.

WIJ BIEDEN EEN RUIM ASSORTIMENT BEDRIJFSKLEDING & PBM’S

Beste kwaliteit van elk product en snel leverbaar!

Download AVN brochure
icon1

KLANTTEVREDENHEID

Onze klanttevredenheid is
beoordeeld met een 9.1

icon3

OPLOSSINGEN

Problemen kennen wij niet;
wij denken in oplossingen

icon4

VOORDELIG

Heeft u een groot project?
Wij bieden bijzonder scherpe tarieven

logo_footers

AVN IN HET KORT...

We zijn een groothandel in werkkleding en persoonlijke beschermingssmiddelen. We leveren maatwerk voor industrie, bouw, installatie, productie, horeca en zorg. Ook vergroten we uw veiligheid met onze blusartikelen, verbandartikelen en gevarensymbolen- en veiligheidsstickers. We zijn daarnaast gespecialiseerd in valbeveiliging voor werkzaamheden waar dit gevraagd wordt zoals bijvoorbeeld het werken in een hoogwerker.

BEDRIJFGEGEVENS

Diamantlaan 65
2132 WV Hoofddorp
T: 023 - 55 410 70
M: info@avn-ned.com
W: www.avn-ned.com

Copyright by AVN Nederland | Webdesign by 20Forma - All rights reserved

Back To Top