skip to Main Content

Bedrijfskleding bedrukken en borduren

Heeft uw logo een kleur? Dat is een makkie voor onze borduurmachine. Heeft u alle kleuren van de regenboog nodig: ook geen probleem. Met een geborduurd logo krijgt uw werkkleding een chique uitstraling. En het ziet er heel gedetailleerd uit. Laat u daardoor niet misleiden: ons borduurwerk is beresterk en schrikt niet van een industriële wasmachine. Ook niet van een industriële droger trouwens. Ons borduurwerk is wasecht, kleurecht en duurzaam. Wij borduren me Meistergramm machines tot en met 15 kleuren tegelijk.

Direct contact voor meer info

NIET ALLEEN LOGO’S

Toch liever een bedrukt logo? Doen we ook. Met onze heatsealpers zit je logo muurvast. Iets anders op je kleding, bijvoorbeeld een grappige tekst? Geen probleem. En een naamlabel krijg je van ons sowieso. Gratis, omdat het een kleine moeite is en we het belangrijk vinden dat je ’s ochtends niet een half uur naar je werkkleding hoeft te zoeken.

WIJ BIEDEN EEN RUIM ASSORTIMENT BEDRIJFSKLEDING & PBM’S

Beste kwaliteit van elk product en snel leverbaar!

Download AVN brochure
icon1

KLANTTEVREDENHEID

Onze klanttevredenheid is
beoordeeld met een 9.1

icon3

OPLOSSINGEN

Problemen kennen wij niet;
wij denken in oplossingen

icon4

VOORDELIG

Heeft u een groot project?
Wij bieden bijzonder scherpe tarieven

logo_footers

AVN IN HET KORT...

We zijn een groothandel in werkkleding en persoonlijke beschermingssmiddelen. We leveren maatwerk voor industrie, bouw, installatie, productie, horeca en zorg. Ook vergroten we uw veiligheid met onze blusartikelen, verbandartikelen en gevarensymbolen- en veiligheidsstickers. We zijn daarnaast gespecialiseerd in valbeveiliging voor werkzaamheden waar dit gevraagd wordt zoals bijvoorbeeld het werken in een hoogwerker.

BEDRIJFGEGEVENS

Diamantlaan 65
2132 WV Hoofddorp
T: 023 - 55 410 70
M: info@avn-ned.com
W: www.avn-ned.com

Copyright by AVN Nederland | Webdesign by 20Forma - All rights reserved

Back To Top