skip to Main Content

Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Met alleen je kleding op orde ben je er nog niet. Vaak heb je nog extra materiaal nodig. Goede gehoorbescherming op maat bijvoorbeeld. Wij maken otoplastieken maar verkopen ook reguliere oordoppen tegen schadelijk geluid. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een mondmasker gif masker en bijbehorende filters.

OOG- EN GELAATSBESCHERMING

Goede gelaatsbescherming beschermt uw gezicht en zit tegelijkertijd niet in de weg. We verkopen hele en halve gelaatsmaskers, veiligheidsbrillen en lasbescherming. Ook voor adembescherming kunt u bij ons terecht. We verkopen stofmaskers, gifmaskers, hygiënemaskers, vluchtmaskers en gas-dampfilters. Uiteraard zijn we ook gespecialiseerd in gemotoriseerde adembeschermingssytstemen.

GEHOORBESCHERMING

Steeds meer bedrijven stappen over op gehoorbescherming die op maat is gemaakt. Dat is immers de beste manier om schade aan het gehoor te voorkomen. Met onze otoplastieken bent u beschermd tegen hard geluid en blijft communiceren met collega’s mogelijk. Door de filters in de op maat gemaakte oordoppen wordt alleen geluid dat schadelijk is voor het gehoor gefilterd.

VOETBESCHERMING

Met onze uitgebreide collectie werk- en veiligheidsschoenen zijn uw voeten altijd beschermd tegen gevaarlijke stoffen of zwaar materiaal.
Meer over voetbescherming…

VALBESCHERMING

Een speciale categorie is valbeveiliging. Materiaal dat veilig werken op grote hoogtes mogelijk maakt. We verkopen harnasgordels, haken en gereedschap dat nodig is voor een optimale valbeveiliging.

CATALOGUS

We hebben niet voor niets een showroom van 500m2. We verkopen namelijk echt alles wat u maar nodig heeft. Online staat ook onze catalogus. Wilt u toch liever een hard copy? Dan kan. Hij ligt klaar voor u in onze showroom of de buitendienst brengt hem graag even langs op afspraak. Een mailtje is voldoend middels ons contactformulier.

HANDBESCHERMING

Handen zijn kwetsbaar. In veel beroepen is het gebruik van handschoenen noodzakelijk. Handbescherming zorgt ervoor dat mensen geen risico lopen op verwondingen door scherpe materialen, chemicaliën of hitte. Handschoenen zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

  • categorie 1: handschoenen van eenvoudig ontwerp – uitsluitend voor minimale risico’s;
  • categorie 2: handschoenen van intermediair ontwerp – voor middelzware risico’s;
  • categorie 3: handschoenen van complex ontwerp – voor omkeerbare of dodelijke risico’s.

Daarnaast is er een verdeling te maken tussen handschoenen die beschermen tegen mechanische risico’s en handschoenen voor chemisch gevaar. Wij zijn de leverancier van het topmerk Oxxa. Ook handbescherming is maatwerk. Daarom adviseren we u graag. Met onze handige online werkhandschoenen tool of via onze buitendienst.

Welke handschoen past bij uw werkzaamheden?

Gebruik direct de handschoen tool
helm

HOOFDBESCHERMING

In de bouw, op werkplekken waar met hijskranen wordt gewerkt en in productiebedrijven is het dragen van een veiligheidshelm verplicht. In veel andere sectoren wordt een helm ook aangeraden. Veel van onze helmen zijn uit te breiden met bijvoorbeeld oorkappen of een gelaatsscherm.

Ook hebben we speciale mutsen beschikbaar die u bij koud weer aan de binnenkant van uw helm kunt dragen. Onze helmen zitten altijd bij iedereen goed, doordat ze verstelbaar zijn. Uiteraard maken we ook helmstickers met uw naam of bedrijfslogo.

WIJ BIEDEN EEN RUIM ASSORTIMENT BEDRIJFSKLEDING & PBM’S

Beste kwaliteit van elk product en snel leverbaar!

Download AVN brochure
Back To Top