Skip to content

Over ons

We zijn een groothandel voor werkkleding en persoonlijke veiligheidsmiddelen. We leveren maatwerk voor industrie, bouw, installatie, productie, horeca en zorg. Ook vergroten wij uw veiligheid met onze blusartikelen, verbandartikelen en gevarensymbolen- en veiligheidsstickers. We zijn daarnaast gespecialiseerd in valbeveiliging zoals harnassen, lijnen enz.

WAT MAAKT ONS UNIEK?

Ons online Kleding Management Systeem is een bijzondere service. U kunt online uw kledingbudget beheren en uw ideale kleding- en schoenen- alsmede PBM’s set samenstellen. Ook vermaken we uw kleding. U kunt online uw kledingbudget beheren en uw ideale kleding- en schoenen set samenstellen. Gewoon: omdat we het belangrijk vinden dat uw kleding perfect zit. Als u zich optimaal kunt bewegen kunt u uw werk goed doen. Ook handig: we verpakken bestellingen per persoon. Dat scheelt u een hoop uitzoekwerk.

mackms

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

We denken graag na over wat we doen. Dat doen we niet alleen door u de beste en meest veilige kleding aan te bieden. We ondernemen verantwoord door:

  • Te kiezen voor leveranciers die zich bewust zijn van verspilling. Daarom werken we samen met merken die circulair produceren.
  • We scheiden ons afval en dragen zo zelf ook bij aan hergebruik
  • We zijn een leerbedrijf waar ook werknemers met een beperking welkom zijn. Daarom werken we samen met de stichting Ons Tweede Huis. Deze organisatie werkt met mensen met een verstandelijke beperking, autisme en niet-aangeboren hersenletsel.

Ook ondernemen wij verantwoordelijk door te kiezen voor leveranciers die bewust produceren. Daarom werken we samen met merken die circulair produceren…

WIJ BIEDEN EEN RUIM ASSORTIMENT BEDRIJFSKLEDING & PBM’S

Beste kwaliteit van elk product en snel leverbaar!

Download AVN brochure
Back To Top