Ga naar hoofdinhoud

Coronavirus

Er gelden nieuwe richtlijnen voor de hele bevolking, die gaan verder dan de bestaande individuele hygiënische voorzorgsmaatregelen. De federale overheid wil de kwetsbare groepen beschermen en de juiste zorg voor hen garanderen. Wij willen uiteraard vermijden dat Covid-19 of het Corona virus een piek gaat veroorzaken in Nederland en de rest van de wereld.

Ook wij van AVN hebben extra voorzorgsmaatregelen getroffen en is onze dienstverlening aangepast aan de nieuwe situatie. AVN volgt daarbij richtlijnen van het RIVM en de overheid. Daarbij staan de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers voorop. We dragen bij om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel als mogelijk tegen te gaan.

AFSPRAKEN EN BEZOEK

  • Vanwege uw en onze gezondheid worden gesprekken gevoerd waarbij we 1,5 meter afstand van elkaar bewaren. Eventueel kunnen de gesprekken telefonisch of via video bellen worden gevoerd.
  • Ook zonder afspraak kunt u altijd bij ons binnenlopen. Juist in deze bijzondere tijd willen we u goed blijven helpen. Daarbij nemen we de hygiënemaatregelen in acht. Dit verwachten we ook van u als onze klant.
glove

Wij vallen zeker niet stil, integendeel, wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk verder te helpen.

Wij werken gewoon door, met de nodige voorzorgmaatregelen en het respecteren van de opgelegde regels.

Heeft u vragen, aarzel dan niet om mij te contacteren.
Saskia Wagenaar,
Arbo Veiligheidscentrum Nederland,
023-5541070
swagenaar@avn-ned.com

Neem contact met ons op
Back To Top